Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého

Mediální služby

  • Pořádáte konferenci, přednášku významného hosta, besedu, sportovní akci, koncert, či divadelní představení, a chcete, aby se o nich dozvěděli kolegové a studenti na UP?
  • Potřebujete, aby se o právě o Vaší akci psalo i veveřejných periodicích?
  • Potřebujete vydat propagační brožurku, leporelo či DVD?

Kontakt s médii, tvorbu tiskových zpráv a organizaci univerzitních tiskových konferencí zajišťuje Oddělení komunikace UP. Vedoucí oddělení a tisková mluvčí UP jsou pro vnější média vstupními body na univerzitu a pracovníci oddělení komunikace se postarají o to, že se o aktivitě akademické obce bude vědět i za zdmi alma mater.

Zajímají Vás podmínky, za jakých je to možné? Obraťte se na oddělení komunikace, případně piště na společnou adresu redakce@upol.cz.

Monitoring médií

Chcete se dozvědět, co o Univerzitě Palackého napsala nebo odvysílala média? Univerzita Palackého má zřízenu službu poskytování monitoringu tisku u Informační agentury Anopress IT.

Anopress shromažďuje a zpracovává plné texty novinových a časopiseckých článků, doslovné přepisy televizních a rozhlasových relací a vybrané knižní a jiné soubory encyklopedického nebo referenčního charakteru.

Formou e-mailových zpráv můžete mít denně zdarma přehled o tom, kde se o UP a jejích součástech psalo nebo hovořilo.

Jak si službu objednat?

Přihlášení
Chcete-li dostávat e-mailem zprávy z Anopressu, pošlete e-mail na adresu maiser@listserv.upol.cz. Do těla zprávy vypište na první řádek příkaz: SUBSCRIBE anopress

V případě, že vaše přihlášení bude úspěšné, obdržíte e-mailem uvítací zprávu, ve které je mimo jiné uvedeno, jakým způsobem je možno příjem informací zrušit. Pokud tuto uvítací zprávu neobdržíte, s největší pravděpodobností k zapsání do seznamu nedošlo a bude třeba celý postup opakovat později.

Odhlášení
Do těla zprávy vypište na první řádek příkaz: UNSUBSCRIBE anopress  a pošlete na adresu maiser@listserv.upol.cz.

Pozastavení
Nechcete-li se ze zasílání zpráv odhlásit, ale pouze pozastavit jejich zasílání na určitou dobu, napište SET anopress NOMAIL. Pro obnovení zasílání napište SET anopress MAIL.

Pozn.: Předmět zprávy se nevyplňuje. Pokud do e-mailu, kterým se do seznamu zapíšete, přidáte nějaký další text (ať už sami či automaticky programem prozpracování pošty), můžete obdržet e-mail s oznámením, že textu nelze rozumět a že se jedná o chybu. Pokud výše popisovaný první řádek e-mailu s příkazem (např. SUBSCRIBE anopress) uvedete ve správné formě, obdržíte následně potvrzující zprávu. Administrativu provádí počítačový program, nereaguje tedy na žádné jiné slovní formulace než na výše uvedené příkazy. Jiné texty vrací s oznámením chyby. Pokud vyniknou nějaké problémy, obracejte se prosím na zuzana.cirtkova@upol.cz.

Zpravodajství z UP
Fotobanka UPJednotný vizuální styl

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 17. 05. 2016, Daniel Agnew