Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
24.02.2010, 11:06, Stáří: 14 r.

Zúčastněte se online rozhovoru s rektorem

Autor: Ondřej Martínek

V rámci Akademických dnů, které budou probíhat v týdnu od 22. února, zprostředkovalo oddělení komunikace Rektorátu UP online rozhovor s novým rektorem Univerzity Palackého, profesorem Miroslavem Mašláněm na stránkách www.zurnal.upol.cz/chat. Akademická obec i široká veřejnost má tak jedinečnou možnost zeptat se nejvyššího představitele univerzity na to, co ji zajímá ve vztahu k univerzitě a jejímu vedení.

„Protože nám současná podoba univerzitního zpravodajského webu umožňuje takovýto rozhovor realizovat, rozhodli jsme se oslovit pana rektora a ten souhlasil,“ říká moderátor diskuse Ondřej Martínek z oddělení komunikace. Rektor UP bude na otázky odpovídat ve středu 24. února od 13 do 14 hodin na adrese www.zurnal.upol.cz/chat. „Své otázky pak mohou zájemci pokládat panu rektorovi na této adrese od dnešního dne až do konce samotného online chatu,“ dodává Martínek. V případě zájmu hodlá oddělení komunikace využívat fenomén online chatu častěji, například pro online rozhovory s jednotlivými děkany a dalšími osobnostmi univerzitního života.

„Doufáme, že tento netradiční nápad osloví nejen akademickou obec, neboť kdy jindy můžete oslovit vedení univerzity bez oficiálních dotazů a žádostí,“ komentuje nápad Martínek.

Bližší informace na ondrej.martinek@upol.cz.

Foto -mo-



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew