Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
01.03.2016, 08:55, Stáří: 8 r.

Univerzitní obchod spouští vlastní e-shop

Autor: OK

Olomouc (29. února 2016) – Informační centrum a obchod Univerzity Palackého rozšiřuje své služby od 1. března o možnost nakupování přes internet. Univerzita tak vyslyšela přání svých přespolních absolventů, kteří o nabídku UPointu projevují dlouhodobě zájem. Nový e-shop jim tak konečně nabídne možnost nakoupit většinu sortimentu online.

„Jsme rádi, že můžeme rozšířit možnosti nákupu tímto směrem. Přes internet si nyní budou moci zájemci zakoupit přes padesát druhů dárkových a upomínkových předmětů či oblečení z naší originální módní kolekce UniWearCity,“ uvedl prorektor pro vnější vztahy Petr Bilík. Ze stávajícího sortimentu nejsou online v nabídce pouze knihy a publikace. Ty lze však zakoupit přes e-shop univerzitního vydavatelství. Do budoucna by se měla naopak nabídka rozšířit o zasílání objednaného zboží do zahraničí. „Kromě absolventů chceme e-shopem cílit i na naše kolegy a studenty v zahraničí,“ doplnil Bilík. 

UPoint online nabízí především kvalitní zboží od českých, většinou regionálních, výrobců. Ať už jde o vlastní značku oblečení a módní doplňky, víno, dárkové předměty či plakáty a pohlednice. V minulém týdnu se sortiment rozšířil například o jedinečné dřevěné i pletené motýlky a kravaty. Nabídka se navíc každý měsíc rozšiřuje o další produkty.

Stejně jako v kamenném univerzitním obchodě na Horním náměstí budou v rámci jeho online extenze probíhat sezónní a doplňkové akce. Celý březen tak mohou zákazníci nakoupit zboží bez účtování poštovného a balného.

Více na www.upoint.upol.cz/eshop

 

Kontaktní osoba:

Lenka Matoušková
Univerzita Palackého v Olomouci | UPoint
E: lenka.matouskova@upol.cz | M: 737 214 128
www.upoint.upol.cz



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew