Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
04.06.2012, 14:27, Stáří: 12 r.

Staňte se dobrovolníky na největší běžecké akci v Olomouci

Autor: -mar-

Univerzita Palackého je již potřetí hrdým patronem nejvýznamnější běžecké akce v regionu – Olomouckého 1/2Maratonu. Ten tentokrát proběhne v olomouckých ulicích v sobotu 23. června. Organizátoři podniku ve spolupráci s univerzitou hledají touto cestou dobrovolníky, kteří by se podíleli na zabezpečení celé akce.

Všichni dobrovolníci obdrží mj. značkovou kšiltovku a tričko, příručku dobrovolníka, občerstvení v průběhu celého dne a ti nejaktivnější i finanční odměnu. Tak jako v předchozích letech bude náplní práce dobrovolníků především asistence při zajištění trati, informování závodníků, či pomoc na občerstvovacích stanicích pro závodníky. „Vítáni jsou všichni nadšení dobrovolníci, kteří by si rádi vyzkoušeli něco zajímavého, poznali nové přátele a pomohli tak úspěšné realizaci jedinečné sportovní akce. Zapojit mohou rovněž své známé, kamarády či příbuzné. Věk dobrovolníků není nijak omezen,“ dodává Ondřej Martínek z Oddělení komunikace UP.

Olomoucký 1/2Maraton je prestižním mezinárodním závodem, který se v Olomouci uskutečnil poprvé v roce 2010. Každým rokem přitom popularita soutěže stoupá, letos dokonce organizátoři uzavřeli přihlášky do 1/2maratonu, štafety a do běhu na 10 km už měsíc před závodem. Stále se však mohou přihlásit rodiny do tzv. Rodinného běhu. O atraktivitě podniku svědčí i letošní účast běžců ze 40 zemí světa. Více o akci na www.olomouckypulmaraton.cz.

Pro bližší informace pro dobrovolníky pište do 11. června na e-mail: ondrej.martinek@upol.cz nebo volejte na tel.: 585 631 022. Do předmětu e-mailu uveďte „maraton“.

-mar-


 

Podívejte se na video z loňského závodu: www.youtube.com/watch?v=EL3cnpwLRpY&feature=player_embedded



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew