Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
14.01.2015, 17:01, Stáří: 9 r.

RUSKO - stipendia na magisterské studium Inovační technologie a nanotechnologie v medicíně, farmacii a biotechnologii

Autor: -sb-

Magisterský program Inovační technologie a nanotechnologie v medicíně, farmacii a biotechnologii na Ruské univerzitě družby národů (RUDN)

Ruská univerzita družby národů (RUDN) vyhlašuje v roce 2015 přijímací řízení do magisterského programu ke studiu oboru Inovační technologie a nanotechnologie v medicíně, farmacii a biotechnologii, akreditovaného pod studijním programem Nanotechnologie a mikrosystémy. Uvedený obor organizačně i odborně zajišťuje Vědecko-vzdělávací centrum Nanotechnologie RUDN (VVC Nanotechnologie) s přispěním předních oborových firem (ГК «Фармконтракт», СПФО atd.).

Cílem studia uvedeného oboru je výchova kvalifikovaných odborníků, nadaných dovednostmi z oblasti aplikovaných věd na poli biomedicínských a farmaceutických technologií a nanotechnologií, nezbytnými pro práci ve stěžejních státních a soukromých biomedicínských a farmaceutických zařízeních v zemi (= Rusku) i ve světových nanotechnologických centrech.

Do magisterského programu se mohou hlásit biotechnologové, chemici, fyzici, biologové, genetici, farmaceuti, medici, technologové, inženýři i všichni další držitelé bakalářského a magisterského diplomu.

Po skončení studia absolventi obdrží 2 diplomy – ruského i mezinárodního typu – a titul magistr, který absolventům umožní pracovat jak v prestižních ruských, tak zahraničních firmách a vědeckých centrech.

Pro rok 2015 je pro uvedený obor vyčleněno 12 tzv. бюджетных míst. Kromě toho jsou v nabídce místa na komerční bázi.

Náklady na studium na komerční bázi byly v roce 2014 126 tisíc rublů/rok pro občany Ruské federace, 3 700 USD/rok pro zahraniční absolventy RUDN a pro občany Společenství nezávislých států a blízkého zahraničí a 6 000 USD/rok pro ostatní cizince.

Přihláška ke studiu je možné stáhnout na adrese http://nano.rudn.ru a poslat elektronicky na nanotechnology-rudn@yandex.ru.

Dokumenty nezbytné pro přijetí do magisterského studia se přijímají od 15. června 2015.

Kromě výše uvedeného VVC Nanotechnologie nabízí organizacím i fyzickým osobám širokou škálu služeb v oblasti studia nanostruktur s využitím moderního komplexu vědeckého a analytického zařízení (http://nano.rudn.ru). 

Kontaktní informace:

  • 117 198, г. Москва, ул. Миклухо-Маклая, д. 10/2, НОЦ «Нанотехнологии»
  • Теl.: +7 (499) 936-85-99, +7 (499) 936-86-25
  • E-mail: nanotechnology-rudn@yandex.ru
  • web: nano.rudn.ru


Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew