Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
12.01.2015, 08:44, Stáří: 9 r.

Program Erasmus – studentské mobility 2015/2016

Přírodovědecká fakulta UP vypisuje výběrové řízení na obsazení míst studentských mobilit v rámci programu ERASMUS na akademický rok 2015/2016. Předběžné počty studentských míst a měsíců pobytu jsou uvedeny v přehledu partnerských institucí. Tyto počty míst/měsíců se mohou ještě změnit v návaznosti na aktualizace smluv s hostitelskými institucemi, které probíhají do konce února. Informace na této stránce budou průběžně doplňovány. Bližší informace podají koordinátoři jednotlivých mobilit.

Zájemci o uvedené mobility se mohou přihlásit u vedoucí studijního oddělení paní Dany Gronychové v termínu do 9. února 2015 a odevzdat vyplněnou předběžnou přihlášku (formulář přihlášky, nutno vyplnit na počítači a vytisknout, ručně vypsané přihlášky nebudou akceptovány).

Výběr uchazečů bude proveden koordinátory mobilit v součinnosti s garantujícími katedrami do 18. února 2015. Vybraní uchazeči (s výjimkou doktorandů) jsou povinni do tohoto termínu sestavit a odevzdat na studijním oddělení fakulty studijní plán na rok 2015/2016 potvrzený vedoucím katedry, která garantuje jejich studijní obor (formulář). Studentům doporučujeme předložit návrh studijního plánu již pro výběrové řízení u příslušného koordinátora.

Seznam studentů úspěšných ve výběrovém řízení bude poté předán Oddělení zahraničních vztahů UP, které je zodpovědná za vyřízení formálních náležitostí přihlášky.

K mobilitě se nelze přihlásit přímo na Oddělení zahraničních vztahů na rektorátě UP, bez absolvování výběrového řízení na fakultě.

Uznávání kreditů získaných při studiu v zahraniční je prováděno dle Směrnice děkana Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci k uznávání kreditů v rámci zahraničních studentských mobilit.

Další informace a podmínky pro vyjíždějící studenty jsou uvedeny na stránkách Oddělení mezinárodních vztahů UP.

9. 1. 2015                                  

prof. RNDr. Zdeněk Hradil, CSc.
proděkan v.r.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew