Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
14.10.2014, 11:19, Stáří: 10 r.

Poslední volná místa – kurzy interkulturní komunikace v cizích jazycích

Autor: -sb-

Již čtvrtým semestrem můžete využít nabídky kurzů interkulturní komunikace v cizích jazycích zaměřených na komunikaci v profesním prostředí až v pěti jazykových variantách. Kurzy vznikly v rámci projektu OP VK Vytvoření systému řízení kvality zahraničních pracovních stáží studentů UP, který je realizován OMV UP ve spolupráci s KHK OK, s cílem rozvinout u studentů jejich interkulturní vnímání a jazykovou vybavenost a připravit je na pracovní a studijní stáže v zahraničí.

Kurzy se konají v 3denních blocích, termíny kurzů nabízených v zimním semestru 2014/2015 najdete v přiloženém letáku. Požadovaná vstupní úroveň jazyka je min. B1, v případě španělštiny  A2. Kurzy jsou nabízeny zdarma a za absolvování získáte 4 kredity. Kurzy jsou primárně určeny studentům kateder zapojených do projektu, nadto se mohou přihlásit zájemci o zahraniční pracovní či studijní pobyty z ostatních kateder. Na závěr kurzu získáte osvědčení o jeho absolvování, které můžete využít k žádosti o stipendium na zahraniční mobilitu.

Aktuálně máme v kurzech několik posledních volných míst – angličtina (KAL/ICEN) v termínu 12-14/11/2014 a němčina (KAL/ICDE) v termínu 20-22/11/2014. Do kurzů je třeba zapsat se v IS STAG. V této záležitosti prosím kontaktujte výhradně Alenu Roškovou (kontakt viz níže), která Vám zajistí individuální zápis i v průběhu semestru.

Důležité: Podmínkou pro přijetí do kurzu je vedle registrace v IS STAG následné vyplnění přihlášky ve webové aplikaci INTLAG s dodatečnými údaji. Po přihlášení do IS STAG bude během 24 hodin na Vaši univerzitní e-mailovou adresu automaticky odeslán link na online přihlášku v aplikaci  INTLAG. Tato registrace v INTLAGu Vám zároveň umožní přístup k e-learningovým oporám kurzů.

Kromě výše uvedeného linku se můžete (rovněž 24 hodin po přihlášení do IS STAGu) v aplikaci INTLAG přihlásit na kurzy také tímto způsobem:

1) V prohlížečích Firefox nebo Explorer 10 zadejte adresu intlag.upol.cz;

2) Přihlaste se loginem a heslem jako na Portál UP;

3) Klikněte na záložku Registrace studentů do kurzu (interkulturní komunikace);

4) Postupujte dle pokynů v přihlášce.

Důležité: Na Vaši e-mailovou adresu bude odesláno potvrzení o přijetí Vaší přihlášky v INTLAGu a v týdnu před konáním kurzu také vyrozumění o přijetí nebo nepřijetí do kurzu (kontrolujte si prosím pravidelně univerzitní e-mailovou adresu).

Bližší informace o nabízených kurzech Vám podá Alena Rošková, alena.roskova@upol.cz (KAL FF UP), Tereza Dardová, tereza.dardova@upol.cz (OMV UP) nebo fakultní referentky pro zahraniční záležitosti (děkanáty FF, LF, PřF, FTK, PF a FZV UP).

Těšíme se na Vaši účast.

Za projektový tým

Marie Raková, hlavní řešitelka projektu

Alena Rošková, odborná garantka kurzu

LETÁK KE STAŽENÍ

Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew