Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
28.02.2016, 14:30, Stáří: 8 r.

Ples přírodovědecké fakulty se vydařil!

Autor: Martina Šaradínová

DJ Lukáš Kobza roztančil publikum po půlnoci.
Foto: Eva Hobzová

Krásné prostředí, osobitý moderátor, zajímavý program, skvělá kapela i příjemní lidé. Tak hodnotili sobotní Ples Přírodovědecké fakulty UP mnozí z jeho účastníků.  V prostorách hotelu NH Collection Olomouc Congress se bavili nejen akademici a zaměstnanci fakulty, ale i lidé odjinud. Večerem provázel moderátor a herec Lukáš Langmajer.

„Ples je nádherný, líbí se mi prostředí a povedl se i program. A moderátor? Ten byl bezprostřední,“ svěřil se se svými dojmy krátce po vylosování tomboly děkan Ivo Frébort.

Lukáš Langmajer se role moderátora plesu přírodovědecké fakulty ujal poprvé, v Olomouci se ale na obdobných akcích objevuje opakovaně. „Lidé mě tu musí mít rádi. Jinak si totiž nedovedu vysvětlit fakt, že mě sem stále zvou, i když jsem tu už tolik lidí urazil. Na plese mě příjemně překvapil pan děkan, který toho hodně ví, ale přesto zůstává vtipný. Svým milým způsobem mi vlastně řekl: Vzdělávej se chlapče, potřebuješ to! A měl pravdu,“ řekl Langmajer.

Obohacen o nové zážitky, ale i hlavní cenu z tomboly odcházel z plesu Petr Zřálek z Lutína. Získal voucher na třídenní pobyt pro dvě osoby v hotelu NH Zurich Airport. „Když jsem na začátku plesu viděl seznam cen, chtěl jsem jen tu první. A to proto, že jsem ve Švýcarsku nějakou dobu žil a chtěl jsem si udělat výlet za tamními kamarády. Nakonec mi to tedy vyšlo, vyrazím tam asi v létě,“ prozradil šťastný výherce. Tombola udělala radost i řadě dalších účastníků. Organizátorům se totiž povedlo shromáždit 139 cen od 35 sponzorů.

Na plese se líbilo i studentovi oboru Aplikace matematiky v ekonomii Radovanu Vavrekovi. „Když nepočítám taneční a maturiťák, tak jsem na žádném plesu dosud nebyl. Z fakultního plesu jsem ale okouzlený, moc se mi tu líbí a plánuji, že na tento nebo obdobné plesy budu chodit častěji,“ řekl Vavrek.

Hosté na plese viděli dvě předtančení v podání Lenky Dobešové a Jakuba Janků z Olympu Olomouc, mikromagii Štěpána Šmída či módní přehlídku večerních a svatebních šatů zakázkového krejčovství Soni Hanuskové. Chválu si vysloužili i kapely Kanci paní nadlesní a ExStres i DJ Lukáš Kobza. 



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew