Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
22.10.2009, 14:33, Stáří: 15 r.

Novinky z Britského centra Knihovny UP

Autor: -bcup-

Mezinárodní zkoušky z angličtiny
Stále přijímáme přihlášky na zimní termín Cambridgeských zkoušek. Příplatky za pozdní registraci jsou 700 Kč (do 30. 10.) nebo 1 400 Kč (do 11. 11.).

Certifikáty ze zkoušek
V Britském centru jsou připraveny k vyzvednutí certifikáty ze všech zkoušek konaných v březnu a červnu 2009. Certifikáty si můžete vyzvednout kdykoliv v otevíracích hodinách Britského centra. Pokud jste skládali zkoušku ve Zlíně, vydá Vám certifikát jazyková škola ve Zlíně.

Cambridgeské zkoušky nanečisto
Ve spolupráci se vzdělávací agenturou Moravian English College pořádáme další Cambridgeské zkoušky nanečisto v sobotu 31. 10. v 9.00. Pod vedením zkušených odborníků si vyzkoušíte všechny části zkoušky (včetně poslechu a interview) za podmínek odpovídajících skutečné zkoušce. Výsledky obdržíte do pěti dnů. Přesný časový harmonogram a místo konání závisí na počtu přihlášených. Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 29. 10. Počet míst je omezen, doporučujeme včasnou rezervaci na bc@upol.cz.

FCE Seminars - Reading & Speaking
V sobotu 7. 11. od 9.00 pořádáme ve spolupráci s British Council první ze série tří metodických seminářů pro učitele angličtiny připravující studenty ke zkouškám FCE. Seminář povede Mgr. Šárka Šimáčková, Ph.D., examinátorka Cambridgeských zkoušek působící na Katedře anglistiky a amerikanistiky FF UP.

Maturita Activator v akci!
Ve čtvrtek 12. 11. od 15.00 do 18.00 pořádáme ve spolupráci s Pearson Longman praktický seminář pro učitele angličtiny na SŠ na téma závěrečné přípravy k maturitě. Podrobně se podíváme na obsah základní úrovně maturitní zkoušky, nahlédneme do zcela nové učebnice Maturita Activator a ukážeme si možnosti jejího praktického použití. Učebnici bude možné zakoupit v průběhu akce za speciální cenu.

FCE Seminars – Writing & Listening
V sobotu 21. 11. od 9.00 pořádáme ve spolupráci s British Council druhý ze série tří metodických seminářů pro učitele angličtiny připravující studenty ke zkouškám FCE. Seminář povede Mgr. Šárka Šimáčková, Ph.D., examinátorka Cambridgeských zkoušek působící na Katedře anglistiky a amerikanistiky FF UP.

How to make teaching languages interactive?
Ve čtvrtek 3. 12. v 15.00 pořádáme ve spolupráci s AV MEDIA, a.s., seminář zaměřený na použití interaktivní tabule SMART Board a nástroje SMART Notebook ve výuce angličtiny. Účastníkům bude představena dotykem ovládaná interaktivní tabule s cílem vytvořit si základní představu o jejím využití ve výuce, vhodném zařazení do struktury a jednotlivých fází hodiny a možnostech ulehčení práce a přípravy učitele.

Přihlášky a rezervace na semináře
Na všechny seminář Britského centra je vstup volný. Počet míst je omezen, doporučujeme včasnou rezervaci na bc@upol.cz nebo 585 631 874.

Výpůjční systém a internetový přístup
Přístup do katalogu je na www.bc.upol.cz na stránce Knihovna. Systém umožňuje mimo jiné prohlížení a prodlužování vlastních výpůjček, listování v katalogu a zadávání rezervací na momentálně půjčené tituly.

Upozorňujeme všechny uživatele, že Britské centrum bude zavřeno ve dnech 27. 10., 28. 10. a 17. 11. z důvodu státních svátků.

Další informace na www.bc.upol.cz.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew