Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
21.03.2017, 08:19, Stáří: 7 r.

Nabídka práce pro absolventy zubního lékařství - Čáslav, Třemošnice

Autor: TK

Vážení studenti, budoucí zubní lékařky a lékaři,

 

dovoluji si Vás oslovit prostřednictvím tohoto emailu s nabídkou možnosti zaměstnání v mém privátním zubním zařízení.

Jmenuji se Marcel Pekárek, promoval jsem v r. 1980 na LF - UP Olomouc. Vlastním více jak 10 stomatologických praxí v pardubickém a středočeském kraji. Zkušenosti se zaměstnáváním mladých lékařů, včetně absolventů, mám již 20 let.

Momentálně mám volné pozice ve městě Čáslav a městečku Třemošnice. Tato pracoviště jsou vybavena zejména soupravou A-dec 500 s LED osvětlením a monitorem, Cacan osvětlením, reciproc gold, X-smart dual - termafil, elements free nebo beefill, visiografií Gendex nebo vista scan, OPG - Gendex, lupové brýle Zeiss + LED osvětlení- zvětšení 3,5 x, el. cauter, každá ordinace má vlastní IO rtg Gendex, sonicfill, intraligamentární anestezie, atd. V Třemošnici jsou celkem 2 lékaři, v Čáslavi 3-4 lékaři a dentální hygienistka. Čáslav - Třemošnice je 15 km, služby DH jsou proto dostupné. Laboratoře jsou v Čáslavi, nebo HK - Z-labor, La borka a další.

Mým přáním a snahou je "zaměstnat a udržet" u nás lékaře co "nejdelší" dobu. Není vhodné, aby se, na vesměs stálé klientele, často střídali lékaři. Za to nabízím dobré mzdové ohodnocení, špičkové a moderní vybavení, hezké prostředí, mladý kolektiv, vedení zkušeným stomatologem, možnost seberealizace a růstu, možnost bydlení v místě. Lékaři, kteří u nás momentálně pracují, jsou už zde 5 - 10 let !!! Občas nás dočasně opustí ženy kvůli miminku. Lékařům a lékařkám se snažím maximálně vyjít vstříc a pečlivě sleduji jejich ctižádost v růstu v rámci moderních postupů ve stomatologii. Sám navštěvuji aktivně přednášky např. pana doktora Černého, pana docenta Peřinky, pana doktora Rona Johnsona z U.S.A. (sonicfill) apod.

Naše zařízení poskytuje služby praktického zubního lékařství. Máme smlouvy se zdravotními pojišťovnami, ale poskytujeme samozřejmě i nadstandardní placené služby. Pracoviště mají svou recepci. Lékaři a sestry se tudíž mohou plně věnovat klientům a nemusí řešit přímé objednávání a vyúčtování! Můžete si prohlédnout naše stránky na níže uvedeném kontaktu.

pekarek-stomatologie.cz/kariera-a15

Jsem Vám plně a osobně k dispozici při Vašem zájmu. Je toho poněkud více k diskuzi než se vejde do tohoto delšího prezentačního sdělení.

Přeji Vám upřímně úspěšné dokončení Vašeho náročného studia a šťastné vykročení do reálného života lékaře stomatologa.


S pozdravem

Marcel Pekárek
email: marcelpekarek@seznam.cz
mob: 604682187



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew