Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
18.12.2014, 08:38, Stáří: 9 r.

Kurs „Buněčné a molekulární základy imunologie 2015“

Autor: TK

organizovaný Oborovou radou Imunologie doktorandského studia Biomedicíny UK, Českou imunologickou společností a nadací fondu pro imunologii Homunkulus

Zveme všechny zájemce o imunologii na kurs „Buněčné a molekulární základy imunologie 2015" (viz Program níže), který je určen pro účastníky doktorandského studia Biomedicíny UK (všech oborů) a další zájemce. Kurs  bude probíhat na jaře 2015. První přednášky jsou v úterý 3. 2. 2015.

Akce je pořádaná dle Stavovského předpisu České lékařské komory č. 16, má charakter postgraduálního vzdělávání a bude ohodnocena kredity.
Kurs bude pro přihlášené ukončen potvrzením o účasti nebo zápočtem. Účastnický poplatek pro celý kurs činí 500 Kč a zahrnuje poskytnutí tištěných skript. Pro zájemce o jednotlivé přednášky je kurs  přístupný bezplatně.

Přednášky pro účastníky doktorandského studia (PhD) a další zájemce se konají vždy v úterý v 9 hod. v kinosále Fyziologického ústavu AV ČR (hlavní budova Mikrobiologického ústavu AV ČR, přízemí vlevo) Vídeňská 1083, Praha 4 - Krč (bus č. 114 a bus č. 193).

Organizátoři kursu: Prof. MUDr. H. Tlaskalová-Hogenová, DrSc. (tlaskalo@biomed.cas.cz), prof. RNDr. V. Holáň, DrSc. (vladimir.holan@img.cas.cz), RNDr. M. Bilej, DrSc. (mbilej@biomed.cas.cz).

Přihlášky do kursu posílejte na adresu Veroniky Patrovské: patrov@biomed.cas.cz

PROGRAM (pdf)



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew