Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
15.10.2010, 08:37, Stáří: 14 r.

Kulatý stůl Dvacet let svobodných voleb a konference Voliči a volby 2010

Autor: -da-

Katedra politologie a evropských studií FF UP si Vás dovoluje pozvat na kulatý stůl „Dvacet let svobodných voleb" a odbornou konferenci "Voliči a volby 2010", které se konají ve dnech 20–21. října v prostorách Uměleckého centra UP (Konviktu).

Pozvání na diskusi u kulatého stolu přijali přední čeští političtí komentátoři Petr Nováček a Alexandr Mitrofanov a politologové Josef Mlejnek a Pavel Šaradín.

Diskuse moderovaná Tomášem Lebedou začíná ve středu 20. října od 17:00 v Divadelním sále Uměleckého centra. Na čtvrteční konferenci zaměřené na květnové sněmovní volby vystoupí se svými příspěvky akademici a vědci nejen z domácí Katedry politologie FF UP ale i z brněnské Fakulty sociálních studií Masarykovy univerzity, Sociologického ústavu Akademie věd ČR, Filozofické fakulty Univerzity Hradec Králové a Vysoké školy Cevro Institut v Praze. Kromě příspěvků věnovaných například analýze televizních debat před sněmovními volbami, kampani TOP09 či soudnímu přezkumu voleb, budou také prezentovány některé výstupy povolebního výzkumu Česká volební studie 2010, týkající se preferenčního hlasování ve volbách, vnímání negativní kampaně českou veřejností, volební účasti a charakteru hlasování prvovoličů v Olomouckém kraji.

Těšíme se na Vaši účast.

Program



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew