Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
16.07.2014, 08:54, Stáří: 10 r.

Konfuciova akademie nabídne zájemcům bezplatné kurzy čínštiny

Autor: Kristýna Pavlačková

 

Olomouc (16. července 2014) – Zájemcům o čínský jazyk z řad veřejnosti i středoškolských studentů nabídne Konfuciova akademie týdenní jazykový kurz zdarma. V průběhu pěti devadesátiminutových lekcí se tak účastníci seznámí se základy nejpoužívanějšího jazyka na světě.

V srpnu Konfuciova akademie Univerzity Palackého v Olomouci pořádá bezplatné letní kurzy čínštiny. Týden výuky zdarma si tak budou moci zájemci vyzkoušet ve dvou termínech. První se bude konat 4. až 8. srpna, druhý pak o týden později, tedy 11. až 15. srpna. Účastníci si mohou vybrat ze dvou skupin, které jsou určeny pro studenty středních škol a zájemce z řad veřejnosti.

Podle ředitelky olomoucké pobočky Konfuciovy akademie Lucie Laníkové je hlavním záměrem motivace zájemců k účasti v kurzech, které akademie nabízí v Olomouci celoročně. „Čínština je hodně náročný jazyk a případné zájemce může odradit hned na začátku. Od bezplatných kurzů si slibujeme, že část jejich účastníků bude mít zájem pokračovat v začátečnickém kurzu, který otevřeme v září,“ uvedla Laníková.  Proto každý, kdo se letního kurzu zdarma zúčastní, získá dvacetiprocentní slevu na navazující půlroční kurz čínského jazyka.

Na bezplatný letní kurz čínštiny se zájemci mohou přihlašovat do 31. července 2014. Záloha, která činí 300,- pro veřejnost a 200,- pro studenty, bude všem účastníkům vrácena po absolvování kurzu.

Bližší informace: http://konfucius.upol.cz



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew