Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
06.09.2013, 14:48, Stáří: 11 r.

Konference Business Camp 2013 poradí zájemcům, jak uspět ve světě podnikání

Autor: Martina Šaradínová

Olomouc (6. září 2013) Informace ze všech zákoutí byznysu čekají na účastníky konference Business Camp 2013 aneb Podnikatelský plán v přímém přenosu, kterou 12. října uspořádá Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci. Zkušení odborníci z praxe zájemce naučí, jak lze do světa podnikání úspěšně vykročit a jakých chyb se mají vyvarovat. Mezi přednášejícími bude i podnikatel Michael Rostock‑Poplar, známý z televizního pořadu Den D. Registrace pro případné účastníky je spuštěna.

„Snažili jsme se do Olomouce přivést ty nejlepší řečníky a profesionály. Dříve se velké akce o podnikání konaly pouze v Praze a Brně, proto jsme chtěli i pro olomoucké publikum uspořádat akci stejně kvalitní, ne-li kvalitnější, jako ve větších městech,“ uvedl ředitel Vědeckotechnického parku UP Jiří Herinek. Připomněl, že Business Club Univerzity Palackého do Olomouce už od loňského roku zve kvalitní odborníky na přednášky z cyklu JsmePodnikání a JsmeMarketing. „Lidé o ně mají velký zájem a jsou spokojení,“ řekl Herinek.

Celodenní konference Business Camp, která se uskuteční v aule Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého, bude složena z jednotlivých bloků přednášek a workshopů. Na programu budou například témata spojená s průzkumem trhu, značkou, marketingem či rozpočtem.

O své bohaté zkušenosti ze světa byznysu se podělí Michael Rostock-Poplar, který je spolumajitelem sedmi firem a patří mezi zakládající partnery poradenské společnosti Venture Investors Corporate Finance, jež úspěšně působí na celém světě. „Pokud podnikáte nebo uvažujete o tom, že podnikat začnete, snad vám moje přednáška umožní vyhnout se pěti fatálním chybám a rychleji se dostat k dalším padesáti fatálním chybám podnikání,“ láká na konferenci Rostock-Poplar. Atmosféru z pořadu Den D budou moci účastníci zažít na vlastní kůži – několik z nich představí svůj podnikatelský záměr před porotou čtyř potenciálních investorů (Michael Rostock-Poplar, Margareta Křížová, Petr Mandelík a Rostislav Drnovský).

Autor populárních motivačních knih a známý podnikatel Ivo Toman na konferenci promluví o tom, jak lze využít osobní potenciál, vybudovat silnou osobní značku a mít tak větší vliv na úspěch v podnikání a profesní růst. Dalším přednášejícím bude i člen UP Business Clubu, marketér a lektor Jindřich Fáborský. „Pro účastníky chystám tentokrát něco speciálního, a to seznam kvalitních zdrojů, článků, knih a přednášek o internetovém marketingu, které pomohly mně, mým studentům i zaměstnancům,“ prozradil Fáborský.

Loni v únoru uspořádala Vědeckotechnický park UP úspěšnou konferenci Internet Marketing. Podrobný program i informace o letošní konferenci jsou dostupné na www.jsmepodnikani.cz/akce/conference/2013-10-up-business-camp-2013 a facebookových stránkách Podnikání v Olomouci.

Zprávu zpracovala Martina Šaradínová, oddělení komunikace UP



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew