Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
08.11.2010, 14:15, Stáří: 14 r.

Čtvrté číslo Žurnálu+ přináší rozhovor se třemi děkankami

Autor: Ondřej Martínek

S počátkem listopadu vydává Univerzita Palackého další číslo magazínu UP „Žurnál+“. Čtvrté číslo, které je opět distribuováno primárně vně univerzity, přináší hned dvě velká témata. Kromě trojrozhovoru s třemi děkankami na téma gender a postavení ženy ve vedoucí funkci, najdou čtenáři v novém čísle také texty představující nové projekty zahájené v rámci Operačního programu Výzkum a vývoj pro inovace.

„Každé nové číslo magazínu přináší souhrn nejzajímavějších a nejdůležitějších událostí a úspěchů, kterými se naše alma mater může za uplynulé období pochlubit. Čtenáři se tak dozví třeba o vědeckých a výzkumných projektech, ale rovněž o úspěších našich studentů v různých národních nebo mezinárodních soutěžích,“ dodává Mgr. Radek Palaščák, vedoucí oddělení komunikace UP. Magazín přináší také ohlédnutí za rokem 2009 na univerzitě prostřednictvím čísel a statistik či zajímavý rozhovor s ornitologem Tomášem Grimem o kukačce obecné a jejím pověstném parazitizmu. Nedílnou součástí listopadového vydání Žurnálu+ je také fotoreportáž z letošního jubilejního ročníku festivalu Academia film Olomouc a Majálesu UP, glosy či představení ateliéru Intermediální tvorby při Pedagogické fakultě.

Žurnál+, který vychází ve dvoutisícovém nákladu, je k dispozici ke stažení ve verzi pdf na webových stránkách univerzity v sekci Tiskový servis.

 

Čtvrté číslo magazínu Žurnál+ ke stažení



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew