Tyto stránky jsou zastaralé a nepředstavují aktuální webovou prezentaci Univerzity Palackého.
Pokud jste sem zabloudili omylem, aktuální web je https://www.upol.cz/.
Portál  |  STAG  |  e-mail
English
Univerzita Palackého
31.10.2014, 13:31, Stáří: 9 r.

5th International Teaching Week

Autor: mv

Ilustrační foto z předchozího ITW: Pavel Dzik

Přednášky, workshopy a praktickou výuku s anglicky hovořícími zahraničními vyučujícími nabídne v týdnu od pondělí 3. listopadu do pátku 7. listopadu již pátý International Teaching Week. 

V tomto týdnu budou lekce anglického jazyka zavedené do výuky bakalářského studia na FTK díky projektu INTEFTEK nahrazeny lekcemi vyučujících z Chile, Itálie, Nizozemí, Norska, Řecka a Španělska. Program bude oproti předcházejícím ITW bohatší o paralelní celotýdenní výuku metodologie výzkumu pro studenty doktorského studia (Maria Ratto Bario) a jednorázový workshop pro pracovníky i studenty k práci se zajímavým prezentačním formátem PREZI (René Teunissen).

Informace o programu, jednotlivých vyučujících a tématech výuky najdete na webu http://inteftek.upol.cz/itw. Podrobnější informace k nabízeným tématům se zobrazí po přihlášení portálovými logovacími údaji (přihlášení je požadováno po kliknutí na téma). 

Akce se uskuteční opět v rámci projektu Internacionalizace Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci (INTEFTEK; CZ.1.07/2.2.00/28.0028), který je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.



Aktuální zpravodajství a publicistiku z Univerzity Palackého najdete na stránkách Žurnálu Online.

Zpravodajství z UP
Vědecko-výzkumná centraVyhledávání studijních oborů na UPAbsolventi UP

Calendar of Events now only on Palacký University's  new webpages

Aktuální konference, kongresy a sympozia na UP
Stránka aktualizována: 04. 04. 2011, Daniel Agnew